Информационен щанд на "Бъдещите лидери в селското стопанство" на ТФ ФЕСТ Пловдив 2019

Информационната кампания "Бъдещите лидери в селското стопанство" участва в ТФ ФЕСТ-ПЛОВДИВ 2019, XXII ПАНАИР НА УЧЕБНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ “МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ”, което се проведе на 18 и 19 април в Международен панаир Пловдив, палата 6, щанд В1.

Нашият усмихнат екип предложи на всички посетили щанда ни да пробват знанията си относно ОСП чрез интерактивната ни киоска. Освен от любопитните факти, желаещите да научат още за иновациите в селското стопанство можеха да разгледат и получат копия от нашите информационни материали: Поредица "Модерният фермер"; Списание "Как ЕС променя селските райони"; Издание "ИНОВАЦИИ В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ: ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА".

---------------

Информационна кампания „Бъдещите лидери в селското стопанство“ се изпълнява от Агенция СТРАТЕГМА ООД в партньорство с Центъра за учебно-тренировъчни фирми в България към МОН с финансовата подкрепа на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ на Европейската комисия.

Общата цел на информационната кампания е да повиши  доверието на българските граждани към Общата селскостопанска политика на Европейския Съюз (и политиките на ЕС като цяло) и да насърчи разпознаването на приноса на тази политика за развитието на националното ни селско стопанство, опазването на висококачествените български продукти, опазването на българската природа и съживяването на селските райони.